Fenomen Dergisi

Bugün sizlere yıllarca öncesinin bir dergisinden bahsetmek istiyorum...Malumunuz Türkiye'de dergicilik sorunlu ve meşakkatli bir alan.....

fenomen-dergisi

Bugün sizlere yıllarca öncesinin bir dergisinden bahsetmek istiyorum...Malumunuz Türkiye'de dergicilik sorunlu ve meşakkatli bir alan...





Dergi çıkarmak da zor ; onun yayınını sürdürmek de...





Fenomen Dergisi de "Bilinmeyenin Ötesinde ve Yeni Çağda:Fenomen" diye yola çıkmış ve Türkiye'de pek bilinmese de önemli bir kitleye hitap etmiş spesifik bir dergiydi... Editör M. Ata Nirun önderliğinde bir dönem milliyet dergi grubundan çıkmış...





Yukarıdaki resimden de görebileceğiniz gibi , derginin konusunu; ilginç araştırmalar ve konular oluşturmakta...Cinler,Ruh,Ufolar,Bilinmeyen Şeyler gibi konular üzerinde yoğunlaşan derginin , öbür boyutlardan haber veren varlıklarla ilgili yazılarına bile rastladım... (12 Aralık 2006-http://hussoloji.blogcu.com)


Bu yazıyı yazdığım diğer blogumdaki yazıya bir çok yorum geldi. Birçok kişi benim gibi bir dönem Fenomen dergisini iyi bir şekilde takip etmiş. Yorum yazanlardan Galaktikinsan fenomen dergisinin neden yayından kaldırıldığı ile ilgili çarpıcı bir yorum yapmış. Onu da aşağıya alıyorum:


"Merhaba, Size iyi günler diler, sorunuzun cevabını vermeye çalışayım. Hüseyin Bey Kardeşim, Blogunuzda "FENOMEN" dergisinin hakkında yer ayırmışsınız. Çok güzel bir şeydi. Fenomen dergisi Okurlarını sanki bir yerde buluşturmuş gibi olmuşsunuz.


Fenomen Dergisi Türk kültüründe, İslam Kültüründe, Parapsikoloji kültüründe , çok önemli katkıları olmuş  süper bir dergidir. Sıradan bir Kurgu Bilim dergisi değildir. Bu derginin kıymetini, Muhiyddin-i ARABİ, Mevlana Celaleddin RUMİ ve NOSTRADAMUS, yada Dr.Bedri Ruhselman, Don ELKİNS,  Eric Von DANİKEN ve Ata NİRUN gibi şahsiyetler bilir, anlar,yorum yapabilirler.


Çünkü ismi geçen değerli Alim Araştırmacılar, Kendileri, bir Din adamı ötesinde, gerçek birer Parapsikolog gibi çalışmışlardır. İnsanlara ölümlerinden sonra değerli eserler bırakmışlardır.Bunların bir kısmı halen yaşamaktadır. Eserlerinde, Dünya İnsanlığının uğraştığı manevi ve maddi sorunlara, Fizik ve Psikoloji ötesi çözüm yolları göstermişlerdir. Dünyanın bilinmeyen uzak geçmişine ve bilinmeyen yakın geleceğine ait ip uçları vermişlerdir. Sizin anlayacağınız. Bu iş Helva yapmak gibi örneklenebilir. Yani, Un var, yağ var ,şeker vardı (ip uçları, şahitler,birbiri ile uzlaşan ortak noktalı belgeler vardı.) Fakat bu malzemeleri birleştirip güzel tatlı bir helva yapacak usta yoktu. Günün birinde Ata Nirun Fenomen dergisi Araştırmacısı belki böyle bir Helva Ustası çıkabilir diye, 1995-1996 lı yıllarda "Bilinmeyen" dergisini çıkardı.


Helva Ustası bu "Bilinmeyen"dergilerini ve daha sonrada "FENOMEN" dergisini okudu, Üzerine düşen misyonun farkına vardı ve, Ata NİRUN gibi, yukarda isimlerini zikrettiğim şahıslarda dahil olmak üzere 600 kadar ,değişik isimli Alimlerin görüşlerini bir araya getirip uzlaştırdı. Yıl 1996,yer Balıkesir.


Burada "DÜNYA İNSANLIĞININ TOPLAM ÖMÜR SÜRESİNİ ,BAŞLANGICINI VE SONUNU GÖSTEREN BİR ANA TAKVİMİ (ADEM TAKVİMİNİ) BULDU, DÜNYANIN GELECEĞİNİN TARİHİNİ YAZDI , KESİN BELGELERLE ORTAYA ÇIKARDI. KESİNLEŞMİŞ, ÇÖZÜMLENMİŞ TARİHLERİ KRONOLOJİK BİR SIRADA SIRALADI, GAYBA AİT HER TÜRLÜ GİZLİ SIRLARI, ORTAYA ÇIKARDI VE BUNU DİN ADAMLARINA, SİYASİLERE, YETKİLİ DEVLET ADAMLARINA GÖSTERDİ"


İşte bu ismini yazamayacağım şahıs, Fincancı katırlarını ürkütecek ve fincanları kıracak, Kültür devrimi yapacak bir tarihi buluşa imza atmıştı.


Ancak O şahsın kıymetini bilemediler. Çünkü Kadir kıymet bilen İnsanlar, Ondan maddi bir menfaatin kendilerine sağlanamayacağını biliyorlardı. Nerde menfaat varsa orada kadir kıymet bilinir. Bu işlerde en ugun şekilde, ancak siyasetle uğraşmakla olur. Alimler ise siyaset yapmazlar. Bilimsel düşünürler.


Hasılı, bir örnek daha verirsem olayı daha iyi anlarsınız.  Amerikalı bir Ekonomist bir Üst düzey Yetkili bundan bir kaç yıl önce şöyle bir şey demişti. Bilmem Televizyonda Haberlerde izledinizmi: "Birgün Adamın biri çıksa deseki; Amerika Birleşik Devletleri şu tarihte kesin yıkılacak,çökecek,mahvolacak,bitecek " dese ve bunu da kanıtlamış olsa, geriye buna sadece, inanıp, inanmamak meselesi kalır. İşte herkes bunu ciddiye aldığında aslında o zaman Amerika batar demişti. Dünyadaki ekonomik küresel kriz başlamadan önce olmuştu şimdi bu korku kehaneti gerçekleşti. Sıra diğer çözülmüş kehanetin gerçekleşmesinde.


İşte Fenomen dergisi, ve benzerleri. 1996 yılında ortaya çıkan Adem Takvimini (7777 miladi yıl süreli) doğruladığı için kapatıldı. Aynı zamanda bu 7777 yıllık Takvimi bulan ve Dünyanın geleceğini önceden yazan Adamın kitabı da el altından yasaklandı.


Bilmem anlatabildimmi, hoşça kalınız, sorularınızı bekleriz.


Yorumu Yazan: Galaktikinsan




Şimdi bu yapılan yorumun sonunda fenomen dergisi okurlarının aklına takılan tek soru yorumunuzda bahsettiğiniz alimin kim olduğudur. Fenomen dergisinin yayından kaldırılma sebebinin bu olup olmadığını net olarak bilemeyiz. Belki Ata Nirun ile bir röportaj şansımız olsa bu konudaki gerçekleri daha net bir şekilde yazabiliriz...



YORUMLAR

BLOGGER: 13
  1. Değerli, Hüseyin Bey, Sayın Fenomen Dergisi Okurları,
    Merhaba, sevgi ve en iyi dileklerimi sunarım.
    Daha önceki yorumlarımda Fenomen Dergisinin neden yasaklandığını kapandığını yazmıştım.Elbette bunun en doğru cevabını Sayın Ata NİRUN Hoca bilir. Biz sadece bir yaklaşım yaptık. Önceki yorumumda, 03.Mart.1996 tarihinde Balıkesirde bulunan bir  Tarih Araştırmacısı, Kuranı Kerimde mevcut bulunan "TEKRARLANAN  YEDİLER MUCİZESİ" ndeki  7777  rakamını gördü ve onun hikmetini araştırdı. bu 4 tane 7 rakamının Yüce yaratıcı tarafından Kurana neden yerleştirildiğini ,sorguladı 10 yıl araştırdı. Basit bir rakam gibi görünen bu 7777 rakamının  hiçde basit olmadığını, anlam bakımından ve sır bakımından Kuranı Kerimin en önemli, en büyük Suresinin bir ayeti olduğunu (Hicr Suresi-87. ayet) anladı. Kuranı kerimin en büyük iki şifresinden biri idi.
    Kuranı Kerimin diğer ilk keşfedilen şifresi Müddesir suresinin 30. ayetindeki (19 mucizesi) idi.Dr. Reşat Halife bunu daha önceleri duyurmuştu.(19 mucizesi) Kuranın Allah tarafından orjinal olarak hz.Muhammede indirildiğini, Hz. Muhammed (a.s) tarafından kafadan uydurularak yazılmadığını, Sahibinin Allah olduğunu,ve onun gibide kimsenin yazamıyacağını, göstermek için ,Allah celle celalehu,Velid bin Mugire ismindeki bir Arap Şairine, Kuranın özel bir tasarımla yazılıp şifrelendiğini ,19 rakamının da bunu ispat ettiğini göstermek için belirtilmişti. 19 rakamı Allahın bir olduğunu gösteren bir şifre özelliği taşıyordu.Yıllar önce Ata NİRUN bunu Bilinmeyen dergisinde yayınladı.
    Allahın Kuranı kerimi orjinal olarak ,tasarlayıp tasarlamadığını, yazıp yazmadığını ispat etmek Din adamlarının görevi idi. Allahın yazdığını,Hz. Muhammedin bunu uydurmadığını,Günümüzdede Velid bin Mugire gibi,Kurana şüphe ile bakanlara rastlarız. Ancak Diyanet İşleri Başkanlığının böyle bir durumdan kendine vazife çıkarıp, bunu Dr. Reşat HALİFE  gibi ispat etmesi mümkün değildi.( İnanan inanır,inanmayan inanmaz ) gerisi bizim işimiz değil diyerek ,Kuranın bu iki büyük şifresini ve diğer küçük ölçekteki bir çok şifreleri görmemezlikten geldiler.İlim Kıskançlığı içinde hareket ettiler. İlim sahibi Kuran Araştırmacılarına dedilerki, "Kardeşim sen Allahmısın?, Peygambermisin,?,Allah kimseye hatta Hz.Muhammede bile Kuran Şifresi vermemiş,Gizli sırlar adı altında geleceğe ait müjdeler yani Kehanetler bildirmemiş, sen kendini ne zannediyorsun, Dinden çıkmış olmak istiyorsan, sen kendi mesleğini icra et, bu konulara sen girme"  diyerek, Din Araştırmacısı Alimlerin önünü kestiler. Gerektiğinde Siyasileride kullanarak tehdit ettirdiler, gayri meşru yoldan yazılarının yayınlanmasını engellediler. İslam Şifre İlmi Yazarı: Şeyh Muhiyddin ARABİ,  Nostradamus, ve Dr.Bedri ruhselman gibi adamların Halka açıklama yapmalarına engel oldular. Fenomen Dergisi yazarı Ata NİRUN' u da benzer şekilde engellediler. İslam Dininde bazı yanlış hurafeler sonradan sokulmuştu bunların ayıklanması, tabuların yıkılması, ilmin ön plana çıkartılması gerekiyordu. İşte şimdiye kadar böyle 600 kadar Gelecek uzmanı Araştırmacıların ortak yönlerini araştıran bir Müslüman Türk Araştırmacısı, önceki araştırmacıların izinden giderek " MAHŞERİN  HABERCİLERİ" Adlı bir Şifre çözüm kitabı yazdı.Tıpkı Muhiyddin ARABİ nin "İlmi Cİfr" kitabı gibi, yada Nostradamusunu "Yüzlükler" adlı kehanet şiir kitabı gibi. Adını,neci olduğunu resmen bildirdi, hiç bir şeyi gizlemedi ama bunun çok zararını gördü. Artık bu kondaki misyonunun bittiğine inandı,hiç bir şeye karışmıyor. Dünyanın geleceğini ve bilinmeyen gizli geçmişini,kaderimizi ortaya çıkarmıştı. Şimdilik hoşça kalın.ilerde ihtiyaç olursa yine yazarız.

    galaktikinsan@mynet.com

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Çok ilginç, bu dergiyi şu ana kadar ne duymuşluğum var ne de okumuşluğum. Galaktikinsan'ın yorumunda geçen geleceği bilme ya da kehanet gibi kavramlar kafa karıştırıcı. Benim bilgime göre gelecekte ne olacağını Allah'tan başka kimse bilemez. Biz sadece kaza ve kadare inanırız. Kader Allah'ın olacak olayları önceden bilmesi, kaza ise bu olayların gerçekleşmesidir. Kader konusuda çok hassas bir konudur. Velhasıl Kelam, ben kimsenin gelecek hakkında bir şey bilmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum.

    Öte yandan derginin kapatılması ya da bu tür işlerle uğraşanların önünün kesilmesi tabiki kötü bir şey. Fikir hürriyeti şu zamanda halaa sağlanabildimi emin değilim.

    YanıtlaSil
  4. GALAKTİK  İNSANDAN  GÖKDERE66 RUMUZLU SİTE İZLEYİCİSENE  MESAJ

    Merhaba Sayın Kardeşim,saygılarımı sunar,affınıza sığınarak,sizi eleştirmek maksadı ile değilde,aydınlatmak amacı ile cevap vereyim.

    Fenomen Dergisi ile ilgili yorumlarımı,yayınlayan Sayın site yöneticisine teşekkürlerimi sunarken, sizede kısaca bilgi vereyim.

    Önceden "BİLİNMEYEN"  daha sonrada, "FENOMEN" ismi ile yıllar öncesinden yayınlanan bu Parapsikolojik dergileri, bir kaçtanesini okuyabilme fırsatı bulabilseydiniz. Eminim hayata bakış açınızda,değişiklikler olmaya başlayacaktı.

    Bende 14  yıl önceden  bu dergileri okumaya başladım. Hayata başka türlü bakmaya başladım. Atalarımızın,dedelerimizin yada ebeveynlerimizin din adamlarımızın bize eğiterek bilgi verdikleri, pek çok  konuda onların yanlışlarını,doğrularını ve eksikliklerini görmeye başladım.
    Bu ilmi bakış açısı,ölçütü kazanmaya başladığımızı gösteriyordu. Dogmatik ,gizemli metafizik konulara,Bilimsel izahlar gerekiyordu.Dogmatik (Dayatıcı,izah etmeyen,ispat göstermeyen,ikna etmeyici, şüpheye düşürücü,isyan ettiren,gizlice insanları imtihan eden) kavramlara gizli sırlarının ,ilahi hikmetlerinin (her torlu soruya göre bir cevabı bulunan) insanın kendi özgür iradesi ile bir cevap arayıp,gizli olayları çözümlemesi ve inançlarımızı rast gele değilde,belli bir mantık çerçevesinde  güçlendirmemiz gerekiyordu.

    Yüce Allahı Hikmetlerini ve kendimizi daha iyi tanımamız gerekiyordu. İşte bu hususta Din Adamlarımız  böyle düşünmediler.

    Bu konularda,  hep dogmatik inancı savundular. Dogmatizmin anlaşılmasınıda yasakladılar. Yani Yüce Tanrı ve Hikmetleri anlaşılması gerekmeyen ,Hocalarımız tarafından ,kendi istekleri doğrultusunda yönlendirilen ,öğretilere şartlanmamızı istiyorlardı. Halbuki yüce Allah ise,Tüm Din adamlarının tersine, akıl ve mantık yürüterek eldeki bilimsel ip uçlarından, Efsanelerden,Hikayelerden, masallardan, bireysel şahit olunan doğa üstü olaylardan (Fenomenlerden) hatta (İncil, Tevrat, Zebur, Kuranı nKerim) gibi kutsal kitaplardan, Peygamberlere ait kutlu sözlerden, yani geleceğe ve geçmişe ait müjdeli haberlerden (Kehanetlerden) yararlanmamızı, özgür irademizle sorgulamamızı istiyordu.
    Böylece Yüce Allah kendisinin ve giz (sır) dolu hikmetlerinin daha iyi anlaşılmasını istiyordu.

    Böyle olmasına rağmen dindar geçinen Din adamları, Tanrı iradesinin hep tersine hareket ettiler. Günün birinde  Bir Müslüman Türk vatandaşı ezberletilen dogmaları aşarak,bilinç altı ,atom altına hitap eden, ne kadar soyut gizli meta fizik gizli gerçeklikler varsa hemen hepsini çözdü, ortaya çıkardı.
    (1996-2003) yılları arasında ,bu araştırmalarını "MAHŞERİN HABERCİLERİ" isimli kitabında yayınlama çalıştıysada ,engellendi. O şahısta ,bunun üzerine 2003-2006 yılları arasında internette web sayfası,özel bir site açtı. 15000 izleyiciye bilgi verip,tehditler sonnucunda sitesini kapatmak zorunda kaldı.

    Geleceğin Tarihini kutsal kitaplardan, Peygamber hadislerinden ve Alimlerin önceki müjdelerinden=kehanetlerinden düzenlemişti.

    Hoşça kalın sevgi ve saygılarımla

    galaktikinsan@mynet.com

    YanıtlaSil
  5. SEVGİLİ  GENÇLER !,  SİZLERİ, (HUSSOLOJİ BLOGCU.COM) İSİMLİ SİTEMİZİ OKUMAYA,  YORUMLARI DEĞERLENDİRMEYE DAVET EDİYORUZ.DEĞERLİ YORUMLARINIZI VE SORULARINIZI BEKLİYORUZ.

    ÖZELLİKLE, SİTEMİZE  PARAPSİKOLOJİK   FENOMENLER (UFOLAR,UZAYLILAR,RUHLAR, ŞEYTANLAR,CİNLER,MELEKLER, HATTA ALLAHIN YÜCE SIFATLARININ GİZEMLERİ HAKKINDA ,EVRENİN SIRLARI HAKKINDA , RA FELSEFESİ, REENKARNASYON YENİDEN DOĞUŞ GERÇEĞİ, KARMA FELSEFESİ HAKKINDA, MAKRO KOZMİK İMTİHAN FELSEFESİ HAKKINDA ,MEHDİ VE MESİH GERÇEĞİ,DECCAL,YECÜC-MECÜC GERÇEĞİ, ZULKARNEYN GERÇEĞİ KIYAMETİN 10 BÜYÜK ALAMETİNİN KESİN TARİHLERİ HAKKINDA, BÜYÜK VE KÜÇÜK KIYAMETLER NEDİR? NE ZAMAN OLACAK?

    (PSİKOLOJİ ÖTESİ,ALTERNATİF  METAFİZİK PSİKOLOJİ) ALANINDA  UZMAN OLAN  GALAKTİK İNSANLA  SOHBET ETMEYE DAVET EDİYORUZ.

    UZMANIMIZ,  DÜNYANIN (m.s. 1986-2203)  YILLARIARASINDAKİ  GELECEĞİNİANLATMAK  İSTİYOR. FALA BAKMIYOR, BİLİMSEL VE DİNİ KAYNAKLARIN , UZLAŞTIĞI ORTAK NOKTALARIN  BELGE VE İSPATLARINI, ÇÖZÜMLÜYOR. BU KONUDA DAHA ÖNCE ,"MAHŞERİN HABERCİLERİ" İSİMLİ ESERDEN  OKUYARAK ,BİLGİ SAHİBİ OLAN BİR KİŞİDİR. BU ESERİN DÜNYADA  YAYIMLANMIŞ KİTAP ŞEKLİNİ BULAMAZSINIZ. 2003-2005  YILLARI ARASINDA İNTERNETTE YAYIMLANMIŞ WEB SAYFASI NOTLARINDAN DERLENMİŞ  HALİNİ ,ANLATACAKTIR. ESERİN SAHİBİ ,BU KONUDA BİR ŞEY BEYAN ETMİYOR,ANCAK , SİTEMİZ TARAFINDAN YAYIMINA İZİN VERİYOR.

    İRTİBAT ADRESİ: galaktikinsan@mynet.com

    YanıtlaSil
  6. sayın okuyucular ,tarafsız yorumumuzu kaçırmayın.

    03.03.1996  TARİHİNDE ORTAYA ÇIKTIĞI HALDE ,HALKIMIZDAN  VE DÜNYA  KAMUOYUNDAN  GİZLENEN ACI GERÇEKLER

    DÜNYANIN YAKIN GELECEĞİNİ ANLATAN  218  YILLIK GELECEĞİN TARİHİ YAZILDIĞI HALDE , BU SIRRIN ÜZERİNİ KAPATTILAR.

    KUTSAL DİN KİTAPLARININ ORTAK NOKTADA BİRLEŞTİĞİ ŞOK EDİCİ  UYARICI MESAJLAR, KASITLI OLARAK DİKKATE ALINMADI.  HERKES  YALAN -DOĞRU BUGÜNE KADAR HERŞEY KONUŞULDU, HER KONU GÜNDEME SIRA İLE YERLEŞTİ.
    DÜNYAMIZIN  BİTEN ÖMRÜ VE KAPIMIZA DAYANAN KIYAMET GÜNÜ GERÇEĞİ,DÜNYANIN BİNLERCE YILDIR BEKLENİLEN KORKUNÇ SON GERÇEĞİ GİZLENDİ.
    YÜCE ALLAH DÜNYA İNSANLIĞINI, BİLİM ADAMLARI VASITASI İLE ,1981 YILINDAN BERİ ,KORKUNÇ KIYAMETİN GERÇEK TARİHİNİ BİLDİRMEYE  ÇALIŞTI, AMA HİÇ BİR ALLAH KULU, İNANDIKLARI ALLAHIN BU UYARISINA KULAK VERMEDİ.
    İNANDIKLARI ALLAHA  KARŞI SAMİMİYETSİZLİK VE NANKÖRLÜK YAPTILAR, HATTA İNKAR EDİP, GÖRMEMEZLİKTEN GELDİLER, DUYMAMAZLIKTAN GELDİLER. BU UYARIYI YAPAN ALLAHI, UYARIYI KEŞFEDEN ALİMİN HAYALİ TANRISI ZANNETTİLER, KENDİ TANRILARI, KENDİLERİNDEN RAZIYMIŞ GİBİ, KENDİLERİNİ UYARMA İHTİYACI DUYMAYACAĞINI İDDİA ETTİLER.

    UYARI MESAJINI KEŞFEDEN ALİMİN HAYALİ TANRISINI VE UYARISIN TEST ETMEYE  BAKTILAR. YANİ O KİŞİNİN TANRISINA ADETA MEYDAN OKUDULAR. BAKALIM  ZAMAN GEÇSİNDE O ALİMİN VE TANRISININ YALANLARI , HEZEYANLARI ORTAYA ÇIKSINDA GÜLELİM DİYE BEKLEDİLER.

    AMA MALESEF, HERKESİN KAFASINDA KENDİNE GÖRE KENDİNİ HAKLI ÇIKARAN , KENDİ YAPTIKLARINI BEĞENEN ,KENDİLERİNİ CENNETE GÖTÜRECEK SÖZDE BİR TANRILARI VE PEYGAMBERLERİ, KUTSAL KİTAPLARI VAR.  AMA  DÜNYADA NE KADAR İNSAN VARSA  O KADAR TANRI VE O KADAR PEYGAMBER VAR,  İZAFİ OLARAK.

    YANİ ORJİNAL BİR TEK TANRIYA KARŞI ,7 MİLYAR TANRI, 7 MİLYAR PEYGAMBER,7 MİLYAR KUTSAL KİTAP VAR, HEPSİDE BİRBİRİNDEN FARKLI. HERKES KENDİ ÇAPINDA HAKLI. AMA KİMSE HAKSIZ OLMAYI ÜZERİNE ALMIYOR.
    HERKES KENDİ AKLINI DAHA YÜKSEK BULUYOR, BAŞKASININKİNİ ÖNEMSİZ GÖRÜYOR.
    İŞTE BÖYLE BİR  DURUMDA  7583 YIL GEÇTİ. 2011 YILINDAKİ KÜÇÜK KIYAMETE VE 2203 YILINDA YAŞANACAK OLAN BÜYÜK KIYAMETE GELDİK. DÜNYADAKİ 22 MİLYON YAHUDİ BU YAKLAŞAN KIYAMET  GERÇEĞİNİ BİLİYOR VE  AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETİNİN  MADDİ ZENGİNLİKLERİNİ KULLANARAK, GÜNEY VE KUZEY KUTUPLARIND YER ALTINDA  36 TANE ÖZEL SIĞINAKLAR İNŞA ETTİLER.

    YAKLAŞAN BU TEHLİKEYİ CİDDİYE ALDILAR. AMA BENCİL DAVRANDILAR, ART NİYETLİ DAVRANDILAR. BAŞKA MİLLETLERİ BU KONUDA UYARMADILAR. İSTİYORLARKİ, EĞER 2011 YILINDA  EĞER BEKLENİLDİĞİ GİBİ BİR, " İKİNCİ  NUH TUFANI " OLAYI YAŞANACAKSA DÜNYA SULAR ALTINDA KALACAKSA,İNSANLIK YOK OLACAKSA, İNSANLIK DAHA ÖNCE NASIL HZ. NUHUN GEMİSİNE BİNENLERDEN TÜREDİYSE, AYNEN BUNUN GİBİ, ÖNÜMÜZDEKİ ALTIN ÇAĞDA YADA YENİ ÇAĞDA İNSANLIK , YER ALTINA ÖZEL SIĞINAKLARA  SAKLANABİLEN  VE TÜM İHTİYAÇLARINI ÖNCEDEN STOKLAYABİLEN  BU YAHUDİLERDEN VA AZ SAYIDA HİRİSTİYANLARDAN TÜRESİN ÇOĞALSIN VE YENİ KURULACAK DÜNYADA HİÇ MÜSLÜMAN BULUNMASIN DİYE.

    MÜSLÜMANLARIN , SAKAT İNANIŞLARINI DEVAM ETTİRMELERİNİ, BU KONUDAKİ ARAŞTIRMA SONUÇLARINI , DİKKATE ALMAMALARINI ÖZELLİKLE EMRETMEKTEDİRLER,  MÜSLÜMAN YÖNETİCİLERE.
    ANCAK ALLAHÜ TEALA YAHUDİLERİN VE HİRİSTİYANLARIN ART NİYETLİ ,BENCİL VE MPERYALİST PLANLARINI BOŞA ÇIKARACAKTIR. FAKAT CAHİL KALAN TÜM MÜSLÜMANLARIDA ONLARLA BERABER CEZALANDIRACAKTIR.
    YENİ ÇAĞDA, ALTIN ÇAĞDA BU GÜNKÜ MEDENİYETİN ZERRESİ KALMAYACAKTIR. HERŞEY 2000 YIL ÖNCESŞİNDEKİ GİBİ OLACAKTIR. HERKES ACINACAK BİR DURUMDA, YENİDEN YAŞAM İMTİHANINA  TABİİ TUTULACAKTIR. HALKDAN BUGÜNE KADAR DİN GERÇEKLERİNİ GİZLEYENLERDEN VE SAPTIRANLARDAN,İSTİSMAR EDENLERDEN ALLAH HESAP SORACAKTIR. BÜYÜK YIKIM GÜNÜNE 2 YIL KALDI. ZAMAN SAATİ GERİYE DOĞRU SAYMAYA 13 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞTI.
    GERİYE İKİ YILLIK DÜNYA ÖMRÜ KALDI. DÜNYA NÜFUSUNUN YARISI İKİ YIL İÇİNDE ÖLMEYE YOK OLMAYA HAZIR OLSUN.

    İNSANLIK VE TÜM YÖNETİCİLER BU KORKUNÇ AKİBETİ HAK ETTİLER. 7583 YILDIR ÖLDÜĞÜ SANILAN TEK TANRI ÖLMEDİĞİNİ İSPAT EDİYOR. ALAMETLERİ GÖRENLER BİZE HAK VERECEKLERDİR.

    galaktikinsan@mynet.com

    YanıtlaSil
  7. SAYIN FENOMEN OKURLARI VE SİTENİN BLOK İZLEYİCİLERİ MERHABA

    "MAHŞERİN  HABERCİLERİ"  İSİMLİ KİTAPTAN ALINTILAR

    GELECEĞİN TARİHİNE İLİŞKİN OLARAK  1996 YILINDA  BULUNAN ÖNEMLİ TARİHLER VE ÖNEMLİ OLAYLAR

    MİLADİ OLARAK 09.ŞUBAT.1986  DA VE HİCRİ OLARAK 1396 TARİHİNDE ,HALLEY KUYRUKLU YILDIZI ,DÜNYAYA GELDİ VE BEKLENEN  MEHDİ MUHAMMEDİN BEBEK OLARAK DÜNYAYA GELDİĞİNİ HABER VERDİ.
    HALLEY KUYRUKLU YILDIZININ MEHDİNİN GELECEĞİNE İŞARET ETTİĞİNİ,1986-1988 YILLARINDA  İLK OLARAK  ADNAN OKTAR (HARUN  YAHYA) HABER VERDİ. HADİSİ ŞERİFLERE  DAYANDIRARAK.

    SONRA 03.MART.1996  TARİHİNDE, MAHŞERİN  "HABERCİLERİ" İSİMLİ KİTABINI  YAZMAYA  BAŞLAYAN BİR  MÜSLÜMAN TÜRK  VATANDAŞI ,HARUN YAHYAYI DOĞRULAYACAK ÖNEMLİ BİR KEŞİF YAPTI VE BULDUĞU  "ADEM TAKVİMİ" ÇERÇEVESİNDE ,BEKLENİLEN 10 BÜYÜK KIYAMET ALAMETLERİNİN  MEYDANA GELECEĞİ TARİHLERİ ,KRONOLOJİK BİR SIRA İÇİNDE, İSPATLAYARAK KİTABINDA GÖSTERDİ.

    BUNA GÖRE,İLK BÜYÜK KIYAMET ALAMETİ, BEKLENEN MEHDİNİN GİZLİ DOĞUMU İDİ. BUNUNLA 218  YIL SÜRECEK OLAN YENİ BİR "BÜYÜK ALAMETLER" DÖNEMİ  BAŞLAMIŞTI.
    KEŞFİ YAPAN ALİM, ERİC  VON  DANİKEN GİBİ,PALEO SETİ FELSEFESİNİ BENİMSEMİŞ VE DÜNYANIN BİLİNMEYEN GİZLİ KADERİNİ UZAYLI MELEKLERİN YÖNLENDİRDİĞİNİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI.

    İNSANLARIN KENDİ İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA OLUŞTURDUKLARI HER SONUÇ ,ASLINDA, İNSANLARIN KENDİ ÖZGÜR İRADELERİ SONUCU OLUŞMUYORDU. TÜM İNSANLAR, ASLINDA, KAFALARINDA , KALPLERİNDE BARINDIRDIKLARI "UZAYLI MELEKLERİN  GÜDÜMÜ ALTINDA HAREKET ETMEKTEDİRLER.
    İNSAN VÜCUTLARI ÜZERİNDEN ASİ MELEKLER (ŞEYTANLAR) VE RABBANİ MELEKLER  BİRBİRLERİNE KARŞI  GİZLİ BİR MÜCADELE VERİYORLAR. TANRI ONLARIN BU DURUMUNU FİLM YÖNETMENİ GİBİ İZLEMEKTEDİR.

    ŞEYTANLAR, RABBANİ MELEKLER VE ONLARIN YÖNLENDİRDİĞİ İNSANLAR, 7583 YIL SONRA , DÜNYAMIZI,YENİ BİR DEĞİŞİMİN  EŞİĞİNE GETİRMİŞLERDİ. HER ŞEY ÖNCE ALLAHIN EZELDE TAKDİR ETMESİ VE BUNLARI KEHANETLER,EFSANELER, FENOMENLER,HİKAYELER ŞEKLİNDE ,İNSANLARA GÖSTERMESİ İLE TASARLANMIŞ SONRADA MELEKLER TARAFINDAN EL ALTINDAN GİZLİCE YÖNLENDİRİLMESİ İLE MEYDANA GELMEKTEDİR.

    YANİ, EŞİĞİNE GELDİĞİMİZ KÜÇÜK KIYAMET KAÇINILMAZ BİR SONDUR. TÜM KEHANETLER NASIL GERÇEKLEŞİR BİLİRMİSİNİZ ? TÜM YÖNETİCİLER, TÜM SİYASİ MAFYALAR,TÜM DİNCİ,MEZHEPÇİ ,TARİKATÇI DİN  MAFYALARI ,KEHANETLERE OLUMSUZ BAKARLAR, KEHANETLER ONLARIN İŞİNE UYGUN GELMEZ.

    ONLARDA HALKIN KEHANETLERE İNANMASINI DİNSEL TABU YASAKLARI VE DAYATMALARI İLE ENGELLERLER. AMA YİNEDE ,YÜCE TEK TANRININ YAZDIĞI KADER KEHANETLERİ (KAZAİ OLAYLAR) MUTLAKA ORTAYA ÇIKAR. EĞER DİN ADAMLARI VE SİYASİ YÖNETİCİ MAFYALAR  KEHANETLERE İNANSALAR VE GEREĞİNİ YAPSALAR, TANRI RIZASINI ARASALAR, EMİN OLUN HİÇ BİR KEHANET GERÇEKLEŞMEZDİ. HATTA BEKLENEN KIYAMET GÜNÜ BİLE ALLAH TARAFINDAN ERTELENİR.DÜNYANIN ÖMRÜ UZATILIRDI.

    HZ. MUHAMMED (A.S) PEYGAMBER  DEDİKİ; "KIYAMET DİN ADAMLARININ, ALİM OLANLARI HARİÇ HEPSİNİN YÜCE ALLAHA FARKINDA OLMADAN MUHALEFET ETMESİ İLE MEYDANA GELECEKTİR. HATTA KIYAMETİN NE ZAMAN MEYDANA GELECEĞİ 30 YIL ÖNCEDEN KEŞFEDİLMESİNE RAĞMEN.
    OLAY SİYASİ DÜZENİN MENFAATLERİNİN KAYBEDİLMEMESİ İLE İLGİLİDİR. HERKES KENDİ KAFASINDA HAYALİ BİR DİN KAVRAMI YARATMIŞ , O KAVRAMDADA,KENDİSİ KIYAMETİN SEBEBİ OLMAMAKTADIR. KIYAMETİN SEBEBİ BAŞKA KİMSELER OLMAKTADIR.

    VE EĞER SİYASİ YÖNDENDE RAKİPLERİNE ÜSTÜN GELDİYSE, ALLAHIN KENDİSİNE VAAD ETTİĞİ ÜSTÜNLÜK DÖNEMİNİ ÇOK UZUN BİR SÜRE YÜZ YILLARCA YAŞAYACAĞINI,HÜKMEDECEĞİNİ ZANNEDİYORLAR. KIYAMETİN YAKLAŞTIĞINI ASLA DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMEZLER. GELECEĞİ KİMSE BİLEMEZ DERLER. BİLENİDE SUSTURURLAR.

    galaktikinsan@mynet.com

    YanıtlaSil
  8. SAYIN OKUYUCULAR  MERHABA

    "MAHŞERİN HABERCİLERİ" İSİMLİ KİTAPTAN ALINTI
    KIYAMETİN İKİNCİ BÜYÜK ALAMETİ ;
    HZ. MUHAMMED (A.S) ;buyurdularki; "beklenen kıyametten önce 10 büyük alamet olacak, bunlardan bir tanesi şudur;
    Arabistanın  uzak doğusunda büyük bir ülke, batacaktır. bu ülke kıyametten önce Dünyayı kendi siyaseti ile yönetecektir. Pek çok devleti kendine tabii yapacaktır. Ancak bu ülkede bir duman görülecek ve bu duman tüm dünyayı kaplamaya başlayacaktır.
    dumanın etkisi ile bu ülkede yaşayan kafir yöneticiler ,sanki sarhoş gibi dengesiz hareket edecekler, öfkeleri,hayal kırıklıkları yüzlerinden okunacaktır. sanki ağızlarından burunlarından ,içlerindeki acı ateşi fışkıracaktır. o ülkede beliren duman, o ülkenin siyasi dümenine uygun olanlarıda mahvedecektir.

    Ancak onun siyasi dümenine uymayan bağımsız mümin devlet halkları ,bu dumandan fazla etkilenmeyecekler, sanki teğet geçecektir, sadece nezle olmuş gibi atlatacaklardır. Doğudaki bu duman ,Arabistanın batısınıda etkileyecektir. Batıdada büyük bir ülke batacaktır. daha sonrada, Arap yarım adasında bir ülke batacaktır. bu kıyamet alametleri önce doğuda, giyimi kuşamı ilede dünyaya örnek olacak bir ülkede başlar, onların milli sembolleri olan boynuzlu öküz (Bizon-Buffalo)
    resmi güneşten korundukları şapkalarında bulunacaklardır" bu dumanın etkisi, belki 40 gün, belki 40 ay sürecek,belkide 40 yıl sürecektir."-Kaynak: "Envarül Aşıkın isimli kitap,Yazıcı oğlu Ahmed bican,sayfa 376)

    Değerli okuyucular yukarıda yaklaşık olarak 1400 yıl önceden tüm insanlara müjdeli haber olarak bildirilen bu hadisi şeriflerden, yada bilimsel adı ile paleosetik kehanetlerden anlaşıldığına göre ,zikredilen bu alametler, ikinci, üçüncü ve dördüncü alametleri işaret etmektedir. Bu Alametlerde aslında ortaya çıktı kimse farkına varamadı. sadece ,"Mahşerin Habercileri" isimli kitap Yazarı,  bunun kesin tarihlerini 13 yıl önceden bulabilmişti.

    O Yazar bu alametlerin ikincisini A.B.D. Devletinin 1 ekim.2007 tarihinde batacağını iddia etmişti. kendisi bir deprem gibi doğal afetle bunun olabileceğini söylüyordu. Tarih doğru tespit edilmişti. Ancak olayın oluş biçimi biraz farklı oldu. A.B.D  1. Ekim.2007 tarihinde ekoomik ve siyasi düzen olarak iflas ettiğini,ve bu yüzden tüm dünyayı saracak olan bir küresel ekonomik krizin,başladığını kendi ülkesinde hükümet kararı olarak belirtmişti.

    Hz. Muhammedin belirtiği duman felaketi, Ekenomik Yangının kriz dumanı imiş, bunu zaman gösterdi. Duman kelimesi hadisi şeriflerde aslında buhran =Kriz  anlamına geliyormuş. Daha sonra bu ekonomik kriz, Uzak doğudaki Amerika birleşik devletlerinden ,Batıda bulunan Avrupa birliğine sıçramıştı. 2008 yılında Avrupa Birliğide, Özellikle,A.B.D. nin en önemli müttefiki İngiltere, küresel krizle iflas edip, resmen ilan etti.

    Böylece üçüncü büyük kıyamet alametide kehanetlere ve Hadis müjdelerine uygun olarak gerçekleşmiştir. Din adamları ve siyasiler ne kadar muhalefet etselerde,ne kadar gizleselerde, Tanrıya karşı nekadar riyakar davransalarda sonunda , bu yıl 24 temmuz. 2009 tarihinde  4. byük kıyamet alametide kendini gösterecektir.

    Bunun tarihinide önceden söyledi o yazar. Aslında Nostradamus isimli kahin ,kendisinden ,yani kendi doğum tarhi olan 1503 tarihinden 500 sene sonra,Anadoluda yaşayacak olan bir şahsın bu gerçeği deşifre edip, Nostradamusun daha iyi anlaşılacağına işaret etmişti.Oğlu sezara yazdığı mektupta. Bu kehanetinde gerçekleşmesine az kaldı.

    2000 yılına az kala (1996 yılında) ve 2000 yılını az geçe (2003 yılında) bir kitapla dünya bunu duyacaktı. Bu kısım gerçekleşti. sadece Arap yarım adasında bir ülkenin batacağı kehaneti kaldı. O kehanette bu yaz ve ya sonbaharda gerçekleşebilir. İsrail Devletinin batması yada yıkılması yada iflas etmesi,küresel krizle, başka devletlere göç başlatması şeklinde olabilir .

    galaktikinsan@mynet.com

    YanıtlaSil
  9. SAYIN  FENOMEN  OKURLARI

    SİZE  FENOMEN KELİMESİ ÜZERİNDEN  2011 YILINDA  KOPMASI BEKLENİLEN  KÜÇÜK KIYAMETİ AÇIKLAYALIM

    iNCİL,TEVRAT VE KURAN İSİMLİ ALLAHIN KUTSAL KİTAPLARINDA KIYAMET GÜNÜNÜN  MUTLAKA GELECEĞİNİN  KORKUTUCU VE UYARICI AMAÇLA YAZILDIĞINI  BİLİYORSUNUZ. CENABI ALLAH GEÇEN 7583 YILLIK İNSANLIK ÖMRÜ İÇİNDE  ,GÜNÜNÜ TAM OLARAK  SÖYLEMEDİYSEDE , İNSANLARIN BAŞINA VERDİĞİ TOPLU
    FELAKET ÖLÜMLERİNİN HEPSİNİDE  BİR KAÇ AY KALA YADA BİR KAÇ YIL KALA , TOPLU KADER AKİBETLERİNİ ÖNCEDEN ,PEYGAMBER UYARICILAR SAYESİNDE HABER VERMİŞTİR.

    ÖRNEĞİN ,NUH TUFANINI ,NUH (A.S) GEMİ İNŞASI BİTİNCE BAŞLIYACAĞINI HABER VERMESİNE RAĞMEN,  VATANDAŞLARI ONUNLA DALGA GEÇTİLER. SONUNDA TOPLUCA YOK OLMAKTAN KURTULAMADILAR. GÜNÜMÜZDEN  5341 YIL ÖNCE NUH TUFANI MEYDANA GELDİ. ŞİMDİ İKİNCİ TUFAN MEYDANA GELECEK. 2 YIL SONRA ELEKTROMANYETİK BİR GİRDAP (KARADELİK  TÜNELİ) ORTAYA ÇIKIP DÜNYAMIZI VE İNSANLARIN YARISINI YAŞAYAN HAYALETLERE ÇEVİRECEK.
    DÜNYAMIZ DÖRDÜNCÜ YOĞUNLUK DERECESİNE GEÇİŞ YAPACAK. YANİ KATI,SIVI VE GAZ HALİNDEN SONRA , PLAZMA DENİLEN IŞIKSI ,HAYALETİMSİ BİR BOYUT ÖZELLİĞİ KAZANACAK.

    TÜM ÖLECEK İNSANLARIN YARISI SONSUZ CEHENNEME GİDERKEN GERİ KALAN YARISI YENİDEN İMTİHAN OLMAK ÜZERE YENİDEN TOPLUCA YARATILACAKLAR.  KURANDA ŞÖYLE BELİRTİLİR:
    "...YILDIZLARIN IŞIĞI SÖNDÜĞÜ ZAMAN, GÖK YARILDIĞI ZAMAN, DAĞLAR PARÇA PARÇA  SAVRULDUĞU ZAMAN, O KIYAMET GÜNÜNÜN GELDİĞİNİ YALANYALANLARIN  VAY HALİNE,"

    (MÜRSELAT SURESİ:PEŞPEŞE  UYARMAK İÇİN GÖNDERİLENLER  SURESİ-9.,10,15. AYETLER)
    İNFİTAR SURESİ:(ÇATLAMA, YARILMA,DAĞILIP PARÇALANMA  SURESİ)
    "GÖK YARILDIĞI ZAMAN,YILDIZLAR GEZEGENLER DAĞILDIĞI ZAMAN,DENİZLER TSUNAMİLERLE TAŞIRILDIĞI ZAMAN, SANA BU DİN GÜNÜNÜ(KIYAMET GÜNÜNÜ ÖNCEDEN HABER VEREN NEYDİ?)
    1.,2,3 VE 17. AYETLER

    YUKARDAKİ AYETLERE GÖRE, GÖK YARILMASI OLAYI ŞU ANLAMA GELİYOR: GÖK KELİMESİ ,KURANDA  "7 KAT GÖKLER "  KAVRAMINDA, BİRBİRİNE AÇILAN BOYUT KAPILARINI İFADE EDER.
    3.YOĞUNLUK DERECESİNDEN 4. YOĞUNLUK DERECESİNE GEÇERKEN DÜNYAMIZ BİR BYUTTAN BAŞKA BİR ZAMAN VE FİZİK MEKAN BOYUTUNA GEÇERKEN , YILDIZ GEÇİŞ KAPISINDAN GEÇER. BUDA ,ANCAK BİR KARADELİK TÜNELİNE YAKALANIP,ELEKTRO MANYETİK BİR GİRDAP İÇİNDEN GEÇEREK, ÖBÜR TARAFA  ULAŞILIR. GÖK YARILMASI OLAYI, RADYOAKTİF ATOM ELEMENTLERİNİN , ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ URANYUM ÇUBUĞUNUN, ALFA,GAMA IŞINLARI İLE PARÇALANIP, ATOMLARI, DAĞILMASINA BAĞLI.
    PARÇALANAN ATOMLAR,PROTON ,ELEKTRON VE NÖTRON PARÇACIKLARI HALİNDE ORTAYA ÇIKARLAR, SONRA MBUNLARIN HAREKETLERİ, ELEKTRO MIKNATISLAR TARAFINDAN HIZLANDIRILIR VE HAREKET EDEN PARÇACIKLARDAN BİRİNİN YÖN DEĞİŞTİRMESİ İLE ZİNCİRLEME PARÇACIK KAZASI MEYDANA GELİR ORTAYA  BİR KARA DELİK  GİRDABI (HORTUMU-TAYFUNU) ÇIKAR TABİKİ , BU HORTUM, ELEKTRİK SÜPÜRGESİ GİBİ HERŞEYİ İÇİNE ÇEKİP YUTAR,YUTULAN PARÇALAR ÖBÜR BOYUTA GEÇİŞ YAPAR. İŞTE DÜNYAMIZ BU ŞEKİLDE BOYUT DEĞİŞTİRECE GÖK YARILMASI OLAYIDA ATOMUN PARÇACIKLARININ DAĞILMASI OLAYIDIR.
    2011 YILINA DOĞRU BİZİ BEKLEYEN FELAKET BUDUR.

    iSVİÇREDE ,YERİN 500 METRE ALTINDA BU PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORLAR. BAŞARISIZ OLURLAR MİSE SONUÇ KAÇINILMAZ KIYAMETTİR.

    YanıtlaSil
  10. SAYIN FENOMEN OKURLARI

    KIYAMET GÜNÜNÜN KESİN TARİHİNİ BİLDİRENLERDEN BİRİDE  "ATLANTA" DERNEĞİDİR. "ATLANTA" İSMİ BİLİMSEL BİR İSİMDİR VE KURANDA  ZİKREDİLEN   "CENNET"  KARŞILIĞINDA  KULLANILMIŞTIR.
    YANİ İLK ATALAR  ADEMLER  VE  HAVVALAR,DEĞİŞİK DÜNYALARDA, DEĞİŞİK ZAMANLARDA  MEYDANA  ÇIKMADAN ÖNCE, İLK ÖNCE  CENNETİ   YANİ ATLANTAYI TANIRLAR.

    ATLANTA 7 FARKLI BOYUTTA   BİR CENNET BAHÇESİDİR. ÜZERİNDE MÜMİNLER İÇİN HAZIR KÖŞKLER VE HİZMETÇİLER,GÜZEL SEVGİLİ OLACAK EŞLER VARDIR.  ÇALIŞMAK YOKTUR.

    SONSUZ EĞLENCE E MUTLULUK VARDIR. ORADA HİÇ BİR PİSLİK VE HİÇ BİR OLUMSUZ DAVRANIŞ YER BULAMAZ. HİÇ BİR UYUMSUZLUK VE ÇELİŞKİ YOKTUR. SAVAŞ, KAVGA, KÜSKÜNLÜK VE KISKANÇLIK  YOKTUR.
    CENNETTE CANI SIKILANLARI CEHENNEME GÖNDERİRLER. CEHENNEME KİMLER GİDER. CENNETTE YAŞARKEN BAZI MELEKLERİN CANLARI SIKILIR VE  SEMYASA VE AZAZİL GİBİ BÜYÜK MELEKLER,  ADEM VE  HAVVA TÜRÜNDEKİ İNSANLARI KISKANIRLAR.

    ALLAHTAN İNSAN GİBİ YEME İÇME,CİNSEL SEVİŞME VE ÇOCUK DOĞURMA ÖZELLİĞİDE İSTEDİLER.  BUNUN ÜZERİNE  ALLAH ONLARIN (200 KADAR ASİ MELEKLERİ) TERFİSİNİ SÖKEREK , ATLANTADAN BİR BOYUT AŞAĞIDA BULUNAN BETA  BOYUTUNA   GÖNDERDİ.
    ORASI CİNLERİN -PERİLERİN BULUNDUĞU  BOYUT İDİ. BETA DENİLEN CİN-PERİ BOYUTU  İKİ SINIFA  AYRILIR. BETA-1.BOYUTU  2011 YILINDA İKİNCİ NUH TUFANINDAN SONRA İNSANLARIN  TOPLUCA  FİZİK VE RUH BEDEN OLARAK GİDECEKLERİ YENİDEN YAŞAM İMTİHANINA TABİİ OLACAKLARI ,YENİ DÜNYA GEZEGENİDİR.
    BURASI HAYALET DÜNYA GİBİ BİR ALEMDİR.  ŞU ANDA  ŞEYTANLAR UZAYLI ASİ MELEKLER BU BOYUTTAN DÜNYAYA  UFOLARLA ARA SIRA GELMİŞLERDİR. GELMEYEDE DEVAM EDİYORLAR. 

    BU BOYUTTA İNSANLARIN NE İŞİ VARDIR DİYEBİLİRSİNİZ.  ZATEN İNSANLARADA KİMSE SORMAYACAK SİZ BU  YENİ DÜNYAYA GİTMEK İSTERMİSİNİZ DİYE.

    İNSANLAR GÜNÜMÜZDE MEHDİ VE MESİH GİBİ İSİMLE ORTAYA ÇIKMASI BEKLENİLEN  KUTSAL KURTARICILARA  ,BUGÜNKÜ TEKNOLOJİ İLE ZARAR VEREBİLİRLER. BU İKİ KURTARICI MAFYALAR TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMESİN DİYE , ORANTISIZ GÜÇ KULLANILMASIN DİYE   ALLAH C.C. ÖNCE MEDENİYETİ TEKNOLOJİYİ YOK EDECEK ,SONRADA İNSANLARIN İYİ OLANLARINI, BU HAYALET DÜNYADA YAŞATACAK.
    İŞTE İNSANLARIN ARASINDAN BUNDAN SONRA BU İKİ ŞAHIS ÇIKACAK.
    MEHDİ VE MESİH İSA  KENDİ DÖNEMLERİNDE KENDİLERİNİ TAKLİT EDECEK VE KENDİ MİSYONLARINA RAKİP OLACAK SAHTE MEHDİ VE SAHTE MESİHLERLE (DECCAL VE SÜFYANİ) MÜCADELE EDECEKLER VE SONUNDA KENDİLERİNİN SAHTELERİNE KARŞI GALİP GELECEKLERDİR.

    galaktikinsan@mynet.com
    SAHTE MESİH OLAN DECCAL VE ONUN ORDUSU  YECÜC VE MECÜC  KAVİMLERİ 2051-2053 YILLARI ARASINDA DÜNYAMIZI İŞGAL EDECEKLERDİR. YECÜC-MECÜC  KAVİMLERİ BETA 2. BOYUTUNDA YAŞAYAN CİNNİ KAVİMLERDİR. DABBETÜL ARD DENİLEN BEKLENİLEN YARATIK DA ORADA  YAŞAR. 2093 TE ORTAYA  ÇIKACAK. BETA 2. BOYUTU  ATLANTA (CENNET) BOYUTUNUN  BİR DERECE ALTINDAKİ BOYUTTUR.

    EN ALT BOYUTTA  İSE, BUGÜNKÜ BİLDİĞİMİZ ŞU DÜNYA BOYUTUDUR. UZAYLI MELEKLER , DÜNYADAKİ İNSANLARA , ALFA BOYUTUNDAN SESLENİRLER BAZENDE GÖRÜNÜRLER. AMA SADECE BELLİ BAZI KİŞİLER ONLARLA İRTİBAT KURABİLİRLER. BU İŞ FENOMENİK BİR OLAY OLARAK GİZLİ KALMASI GEREKTİĞİ İÇİN.
    YANİ İNSANLAR KEHANETLERİ KOLAYCA REDDEDİP,İNKAR ETSİNLERDE, ALLAHIN EZELDEKİ KADER PROGRAMI ALLAHIN DİLEDİĞİ GİBİ GERÇEKLEŞSİN DİYE , DÜNYA KAMU OYUNDAN KENDİLERİNİ GİZLERLER. HERKES KEHANETLERE FENOMENLERE,MUCİZELERE,SİHİRE,BÜYÜYE,UZAYLILARA MELEKLERE CİNLERE İNANIRLARSA  KEHANETLER GERÇEKLEŞMEZ.
    İNSANLARIN İNAÇLARINDAKİ EKSİKLİKLER VE YANLIŞLIKLAR  KEHANETLERİ GERÇEKLEŞTİRİR. ONUN İÇİN PEYGAMBERLERDE ÜZÜLEREK BİLDİKLERİ BU HİKMET SIRLARI ÜZERİNDE FAZLA TAKILMAMIŞLARDIR.

    YanıtlaSil
  11. Ahmed Bey Merhaba;
    Yazılarınızı özenle takip ediyorum, insanlığı ışığınızla aydınlatıyorsunuz emeğinize sağlık Allah sizden razı olsun inş.
    Keşke herkes sizin gibi olayların mahiyetini anlayabilse uyanabilse ,  en başta boş işlerle uğraşmayıp okuma alışkanlığı edinebilse işte o zaman ne insan olarak sırtımız yere gelir nede müslüman bir toplum olarak eziliriz. Güç içimizde özümüzü bulalım. Ahmed  bey Allah rızası için devam edin yazılarınıza  mutlaka birileri üzerinde düşünebileceği bir konu bulacaktır kendi menfaatine.
     Şahsım adına size teşekkür eder, sağlık ve esenlikler dilerim.
    Fatma Gül

    YanıtlaSil
  12. keşek yine yayınlansa hastası oldudum elimde birkaç tane hala var

    YanıtlaSil
  13. sayın AHMET ARİ öncelikle insanları aydınlatmaya yönelik sitenizi ve yorumlarınızdan dolayı size cok teşekür ederim. sitenizi çok beyendim ve hayranlıkla okudum.dilerimki bu tür aydınlatıcı yazılarınız insanları aydınlatmaya yönelik olur ağzınıza ve emeğinize sağlık,şahsım ve okurlarınız adına çok teşekür eder sağlık mutluluk ve esenlikler temenisiyle.her şey gönlünüzce olsun...(ömer)

    YanıtlaSil

Ad

1 Mayis,2,127 saat,1,1789,1,1984,1,2.mahmud,1,2003,2,2007,1,2009 Honduras Darbesi,1,2009 local elections istanbul,1,2009 yerel secimler analiz,1,2010-2011 sampiyon fenerbahce,1,2011 chp secim,1,2014,2,28 subat,1,80-039ler,1,90-039lar,1,A.Demir,1,A.Gücü,1,ab,5,abbas kiarostami,3,abd,107,abd askeri,1,abd dış politikası,7,abd ordusu,6,abd savunma bakanlığı,1,abd sinema sanayi,1,abd-çin ilişkileri,4,abdel fattah al-burhan,1,Abdulbari Atwan,1,abdullah abdullah,2,acik kaynak,1,aclik,1,adamin biri doktora gitmis...gidis o gidis,1,adsense,1,afd,1,afgan,3,afgan halki,3,afgan ordusu,3,afganistan,21,afganistan güvenliği,2,afganistan seçimleri,2,afganistanda ne yapmali,1,afghan war,1,afghanistan,5,afis,1,africa,1,afrika,7,Agenda,1,ahmedi nejad,2,ahmedinecad,1,ahmedinejad,3,ahmet davutoglu,2,ahmet davutoğlu,1,ak parti,3,akademik yazmak,1,akita,1,aktutun jandarma,2,aktutun karakolu,2,al pacino,1,Aleksey Petrosian,1,ales,1,alex,1,ali surmeli,1,ali şen,1,aliyev,1,alkislarlayasiyorum.com,1,almanya,4,alternative columnist,1,altinizcizdiklerim,1,america,4,american,1,american health reform,1,amerika,16,Amerika,1,amerika saglik reformu,1,amerikan dis politikasi,1,amerikan futbolu,1,amiri,1,anadol,1,anadol stc-16,1,anadolu,2,analiz,4,anayasa,1,and,1,animal,1,animasyon,2,ankara,2,ankaragucu,1,ankaragucu kume duser mi,1,apec,1,apple,1,arabesk,3,arap,1,arap bahari,2,arap basini,1,arap dunyasi,1,arap halk hareketleri,1,arctic,1,arog,1,artun yeres,1,asabiyye,1,asim velioglu,1,asker,17,asker TSK sava,1,askeri,2,askeri gelişim,1,askeri harcama,1,askerler,1,aslan,1,asphalt,1,asphalt paved,1,Asya,25,ata demirer,2,ata nirun,1,ateşgücü,1,aukus,2,australia,1,avci,1,Avcilar-Zincirlikuyu,1,avrasya,2,avrasya projesi ve kirgizistan,1,avrupa,3,avustralya,3,axis shift,1,ayaz,1,Aydın,1,aykut hoca,1,aykut kocaman,3,aziz yildirim,1,b sinifi amerikan filmleri,1,baas,1,bacasiz sanayi,1,bada,1,bağdadi,1,bahreyn,1,baklava,1,balıkçı tekneleri,1,barack,1,barack husein obama,2,barack huseyin obama turkiye'de,1,barack hussein obama,1,barack obama,5,Barack Obama Cairo Speech,1,barack obama yemin toreni izle,1,Barack Obama'nın Mısır Konuşması,1,barış görüşmeleri,1,barlar sokagi,1,barry newman,1,barzani,1,Baskan,2,baskan obama,1,baskanlik,1,baskanlik sistemi nedir,1,bati libya,1,bayrak,2,bayram,1,bbp,1,bechtel,1,bedrettin,1,behzat,1,behzat c,1,belediye,3,belucistan,2,benzin,1,benzin 4 lira,1,benzine zam,1,besiktas,1,beşir,1,beyaz,1,beyazit sahaflar carsisi,1,beyazit sahaflar carsisi nerede,1,Biden,8,big data,1,bilgi,1,bilimkurgu,1,bir zamanlar kuveyt,1,bira,1,biscuit,1,bitcoin,2,bitcoin wallet,1,biyoyakit,1,blackwater,1,Blog,32,blog servisleri,1,blog yazarlığı,2,blog yazmaya neden basladim,1,blogcu,17,blogcu ordusu,1,blogcu.com,3,blogculuk,4,blogger,12,blogger acildi,1,blogger army,1,blogger.com,1,blogging,2,blogosfer,2,blogspot,1,bm,1,bm 1973 sayili karar,1,bm raporu,1,bodrum,2,boko haram,1,bolivya,2,bolton,1,bolunur mu,1,bop,1,bosch,1,bölgesel güvenlik,1,bölgesel hegemonya,2,bölgesel ittifak,1,brent,1,brezilya,1,britain,1,britanya,1,bruce lee,1,bruce willis,1,bugun gazetesi,1,bukres,1,burger,1,bursa,4,bush,3,büyük doğu dergisi,1,cam tavan sendromu,1,carr,1,carter,1,catisma,2,cavit akarsu,1,cem y?lmaz,1,cem yılmaz,2,cemal aydin,1,ceo,1,ceto,1,cevat akarsu,1,chabahar,1,challenge,1,charles bukowski,1,charles dickens,1,charlize theron,1,china,25,chp,5,chp kurultay,1,chris hedges,1,christopher nolan,1,churchill,1,cilgin proje,1,cin,3,cin ve obama,1,city architecture,1,clash of the titans,1,claus von stauffenberg,1,Cloudy With A Chance Of Meatballs,1,cocuk esirgeme kurumu,1,cocuklar,2,cokuluslu sirket,1,Cold War,1,competition,1,concrete,1,concrete road,1,coronavirus,1,covid-19,1,cox,1,cpec,1,Cumalikizik Village,1,cumhuriyet,2,cumhuriyet halk partisi,1,cumhuriyetciler,1,cuneyt arkin,2,Ç.Rize,1,çatışma,1,Çeviriler,5,çin,76,çin dış politikası,2,çin ordusu,3,çin sineması,1,çin-pakistan,1,çin'in dış politikası,1,Çorum,1,dadas hasan,1,daglik karabag,1,Daniel Klein,1,danimarka,1,danny boyle,2,dante lam,1,david galula,1,davos,2,davutoglu,5,democracy,1,demokrasi,6,denge,4,deniz baykal,1,deniz milisleri,1,deniz ulke,1,deniz ulke aribogan,1,Dennis L. Okholm,1,deprem,2,deri,1,dersane,1,dershaneler,1,dev kedi,1,devlet,12,devlet nedir,1,devrim,9,devrim 2.0,1,devrim demirel,1,devrimci kaddafi,1,di caprio,2,dialogue,1,digiturk,1,dikiştutmaz sabri,1,diplomasi,5,diplomat,1,direktuvar,1,diriliş,1,dis politika,1,diyalog,1,diyarbakir,1,dizi,3,django,1,doctor parnassus,1,dodge challenger,1,dogu avrupa,1,dogu libya,1,doksanlar,1,doktor,1,doktrin,1,dolar,1,domuz gribi,1,Don elkins,1,donerci eminonu,1,dram,1,dudullu,1,dudullu postasi,1,durus,1,Dünya,63,dürüm,4,e-kitap,1,ebu ala el afri,1,egitim sistemi,1,egypt,1,ekmek,2,ekonomi,6,ekvador,1,el besir,1,el cenabi,1,el kaide,1,el mutlak,1,elektronik,1,eleştirel teori,1,eminonu,1,emniyet,1,emrah,1,emre akoz,1,en yasli blogcu,1,endonezya,1,enerji,2,england,1,english,25,eralp noyan,1,erdogan,1,Eric Von daniken,1,erol tas,1,erzurum,1,esad,3,eşref gani,2,etanol,2,etnik catisma,1,eugene safian,1,eve giden yol,1,evo morales,1,evsiz cocuklar,1,eyup,1,eyup sultan turbesi,1,factotum,1,fakir,1,fasizm,1,fast food,1,fazil say,1,felsefe,1,felsefe yapmaki flozof,1,felsefenin baslangic ilkeleri,1,felsefeye cagri,1,fener,1,fenerbahce-young boys maci analizi,1,Fenerbahçe,3,fenomen,1,fenomen dergisi,1,fetih 1453,1,fırın,1,filistin,1,film,9,film analiz,2,film elestirisi,1,foreign policy,1,forma,1,foto,3,fotograf,4,francis fukuyama,2,fransa,2,fransiz devrimi,3,franz oppenheimer,1,freida pinto,1,friendfeed,1,fsb,1,futurizm,1,fuze,1,fuze kalkani,1,fuze kalkani projesi,2,füze,1,G. Birliği,1,G.Antep,1,g20,1,g7,2,galaktikinsan,1,garanti,1,gastronomical racism,1,gates,1,gaza,1,gazete,3,gaziantep,1,gaziantep baklavacisi,1,gazze,4,gecekondu,1,gecekondu sava Irak ABD,1,gelecegin haritasi,1,gelecek,2,gelir adaletsizligi,1,gemi,2,genel baskan kilicdaroglu,1,genelkurmay,4,genelkurmay baskanligi,1,geopolitic,1,george bush,1,george clooney,1,george politzer,1,georgia,1,gerasimov,1,gerilim,2,germany,1,ghani,1,gida fiyatlari,1,giddens,1,global,1,global interregnum,1,gol,1,google,2,google keep,1,gozleme,1,graham fuller,1,gramsci,2,grotius,1,guc dengesi,1,gunes harekati,1,guney amerika darbeleri,1,guney sudan,1,guney sudan petrol boru hatti,1,gunluk kisisel gazete,1,guray,1,gursel tekin,1,guvenlik,3,guvercin ordusu,1,guzelyali,1,Gündem,30,güney asya stratejisi,1,güney kore,3,güvenlik,2,güvenlikleştirme,1,gwadar,3,haarp projesi,1,haber,3,haberler,2,haberturk,1,haberturk gazetesi,1,hachi,1,hachiko,1,Hachiko A Dog's Story,1,hadigari,1,haifa limanı,1,hakan balamir,1,hakkari,1,halford mackinder,1,halikarnas,1,halit ergenc,1,halk,4,halklar,1,halo,1,haluk bilginer,1,hamaney,1,hancock,1,hap veren amca,1,harekat,2,harem,1,hariri,1,harp akademileri,1,harun,1,hasan bulent kahraman,1,hayal,1,hayalet,1,hayat,3,hayvan partisi,1,hayy kitap,1,health care,1,heartland,1,hedging,1,hegemony,2,hegemonya,8,henry chinaski,1,henry kissinger,1,hibrit savaş,6,hindistan,5,hitler,1,hobbes,1,hobsbawm,1,hoffman,1,hollywood,1,honduras,1,hong kong,2,hong kong olayları,1,howard hawks,1,ht gazete,1,huawei,1,hububat,1,hukuk,1,hukumet,1,hurrem sultan,1,husnu mubarek,2,hussoloji,12,hybrid,1,hybrid warfare,1,ırak,3,Irak,15,ırak seçimleri,1,Iraq,2,ışid,2,Işid,1,ibrahim tatlises,1,icerik,1,icerik hirsizligi,1,idam,1,idealizm,3,idealizm nedir,1,ideoloji,1,iett,1,ihh,1,ihracat,1,iklim degisme,1,iklim savaslari,1,iktidar,1,ilk turk spor arabasi,1,ilker basbug,1,imdat bayram,1,imran khan,1,imza kampanyasi,1,inception,1,ingiltere,3,insani yardim gemisi,1,insani yardim vakfi,1,internet,7,ipad,1,ipad 2,1,ipek yolu,1,iphone,1,iphone 4,1,iraj,1,irakiye,1,iran,31,iran füze,1,iran nuclear,1,iran ordusu,1,iran presidential election,1,iran secimleri,2,iran sinemasi,3,iran ve nukleer,1,iran ve turkiye,1,iran ve twitter,1,iranian cinema,3,isci bayrami,1,isciler,1,iskender,1,iskender kebab,1,iskender kebap,1,iskender ve kizi,1,iskenderin kizi,1,islam devleti,1,israel,1,israil,11,İsrail,1,israil ordusu,1,issizlik,1,istanbul,10,istihbarat,1,istihdam,1,isvicre,1,isyan,2,işbirliği,2,itaatsizlik,1,italian,1,italya,2,italya'da fasizm,1,ithalat,1,iyi yazmak,1,james franco,1,japon,1,japon ordusu,1,japonya,4,japonya demokrat partisi,1,jeopolitik,3,jim carrey twitter,1,jinping,11,jintao abd'de,1,johnny deep,1,jokowi,1,journalism for citizen,1,kachin,1,kaddafi,9,kaddafinin oglu,1,kader,2,kadikoy,1,kadir topbas,2,kahvehane,1,kalkan,1,kalpgah,1,kamil koc,1,kan,5,kanada,1,kanal d,1,kanalistanbul,1,kanalizasyon,2,kanuni sultan suleyman,1,kaos,1,kapali carsi,1,kapitalizm,1,kar,1,karachi,1,karadeniz,1,karar,2,karate,1,karsiyaka,1,karsiyaka-kasimpasa mac analizi,1,kasım süleymani,1,kasimpasa,1,kaygisizlar,1,kayhan yildizoglu,1,kc-135,1,keep,1,kemal kilicdaroglu,5,kemal sunal,3,kentucky,1,kentucky fried chicken,3,kenya,2,kerrubi,1,kesanli ali destani,1,keşfolunmak,1,kfc,2,kfc panini burger,1,kırım,2,kilic disli kaplan,1,kim jong un,2,kiraathane,1,kirgizistan isyani,1,kissinger,1,Kitap,11,kitap özet,1,kitap özet indir,1,kitap özetleri,1,kiyamet,1,kofi annan,1,kofte yagmuru,1,kola,1,komedi,2,konstrüktivizm,1,konstrüktivizm nedir,1,konvansiyon,1,kopenhag school,1,kopru,1,korengal vadisi,1,korengal valley,1,koridor,1,korku,2,kovboy millet,1,kozyatagi,1,kral halife,1,kriz,2,kucuk emrah,1,kucuk mucahit,1,kulturel,1,kung-fu,1,kupa,1,kuresellesme,3,kuresellesme nedir,1,kurtlar vadisi 55.bolum,1,kurtlar vadisi pusu,4,kurtlar vadisi pusu 46.bolum izle,1,kurtlar vadisi pusu 47.bolum izle,1,kurtlar vadisi pusu analiz,1,kurtlar vadisi pusu yeni sezon,1,kuşak ve yol girişimi,3,kutup,1,kuzey irak,10,kuzey irak harekati,1,kuzey kore,4,kuzey suriye,1,küresel hegemony,1,küresel hegemonya,2,küresel imparatorluk,1,küresel rekabet,2,küresel ticaret,1,latin amerika,1,leap,1,leap motion,1,lebron james twitter,1,lee van cleef,1,lenin,1,leviathan,1,liberal uluslararası düzen,1,libya,13,libya turk insaat,1,libyada olaylar,1,libyali,1,lig,2,lig tv,1,liman,1,lopez,1,lubnan,1,lubnan hukumet krizi,1,luccarian,1,lübnan,2,mac analiz,1,mackinder,1,mahsun kirmizigul,1,Makale,223,malezyai el-kaide,1,maliki,1,manifesto,1,manolo,1,manset,3,manuel zelaya,1,Map of Energy,1,mars,1,marsa seyahat,1,martin scorsese,1,mattis,2,mavi marmara,2,mayıs,1,meatball,1,mecidiyekoy,1,mecliste konusma,1,media,1,medvedev,1,medya,9,mehdi savaşları,1,mehmet barlas,1,meksika ve blog,1,melih gokcek,1,memati,1,mendil satan cocuklar,1,merkel,1,meshur fasulyem,1,metal FIRTINA,1,metin erksan,1,metro,1,metrobus,3,Mevlana Celaleddin RUMİ ve NOSTRADAMUS,1,mexico,1,meydan,1,meyve sikacagi,1,meyve suyu,1,mezhep,1,mezopotamya,1,michael jackson,1,middle east and soft power turkey,1,milliyetçilik,1,minare,1,minare yasagi ve avrupa,1,mineral,1,misir,6,misir devrimi,1,misir halk isyani,1,misir isyani,1,misir ve devrim,1,misrata,1,mitrany,1,mizah,3,modern,3,modern tip,1,modernizm,1,moğolistan,1,mohsen makhmalbaf,3,morgenthau,1,mortgage,1,moskova,2,msn roportajlari,1,mubarek,4,mubharek,1,mucadele,2,mudahale,1,mudanya,1,mugla,1,muhalefet,1,muhammed yusuf,1,muharrem ince,1,muhendis,1,Muhiyddin-i ARABİ,1,muhsin yazicioglu,2,muhtesem yuzyil,2,multipolar world,1,murdoch,1,muro,1,musavi,1,musevi,1,muslum gurses,1,musluman kardesler,1,mussolini,1,mustafa sarigul,2,musterek dostumuz,1,myanmar,1,napolyon,2,nasa,1,nato,15,nato genel sekreter,1,nato isaf,1,nazi,1,nazi iktidari,1,necati cumali,1,necip fazıl kısakürek,1,Nedir?,2,nejat isler,1,nemeth,1,neo-pers imparatorluğu,1,Nevşehir,1,new england patriots,1,new york,1,new york'ta bes minare,1,newspaper,1,newyork,2,newyork giants,1,Nietzsche oldu Bir Hipopotam Olarak Yeniden Dogdu,1,nijerya,2,nuclear crisis,1,nufus sayimi,1,nukleer,2,nuri alco,1,nusayri,1,nükleer,1,nükleer görüşmeler,2,obama,20,obama doktrini,1,obama health care,1,obama kazandi,1,obama mecliste,1,obama saglik reformu amerika,1,obama ve jintao,1,obamanin afganistan plani belli oldu,1,obamanin meclis konusmasi,1,obor,1,okan bayulgen,1,okul,2,okuma,1,olaylar,1,Olive Riley,1,olumcul tuzak,1,omdurman muharebesi,1,one belt one road,7,online muhalefet,1,opec,1,operasyon,9,operasyon kızıl deniz,1,operation,1,operation red sea,1,operation valkyrie,1,ordu,14,orhan gencebay,1,ortadogu,8,ortadoğu,11,ortak bildiri,1,ortaklık,2,osetia,1,osmanli,2,osmanli imparatorlugu,2,osmanli ve modernlesme,1,otantik,1,otobus,1,otobus yolculugu,1,otosan,1,ottoman,1,oyuncak,1,ozel sektor,1,ozgurluk,1,pakistan,6,pakize suda,1,palestine,1,pandemi,1,panini,1,para,1,paradoks,1,parali asker,1,parali ordu,1,parlamento,1,parnassus film yorum,1,parti,1,parti kapatma,1,partnership,1,pasifik,3,pastane simidi,1,patriot,1,Pekin,1,penguen,1,penguen dergisi dudullu postasi,1,people,1,peres,1,performans,1,pes,1,pes 2012,1,pes 2012 fiyatı,1,pes 2012 kaç para olacak,1,petraus,1,petrol,9,petrol fiyatları,1,picnic,1,pierre loti tepesi,1,pirinc,1,pixar,3,piyasalar,1,pizza,1,pkk,1,Platon bir gün kolunda bir ornitorenkle bara girer,1,play-off,1,play-off sistemi,1,polat,1,polat alemdar,3,policy,1,polis,2,politic,2,political party for animals,1,politika,5,politzer,1,polonya,1,pompeo,2,pop,1,populer,1,populer kultur,2,poster,1,posture,1,powerful turkey,1,prebhakaran,2,president,3,prime minister,1,problem,3,proje,2,proud,1,psikoloji,1,pulp fiction,1,putin,13,pyd,1,quentin tarantino,1,radikal hareketler,1,rafael correa,1,rajapaksa,2,raki,1,rasmussun,1,realizm,2,realizm nedir,1,recep ivedik,2,recep ivedik 2,1,recep tayyip erdogan,1,referandum,2,rekabet,3,reklam,1,resim,1,restrepo,1,resurgence,1,richard gere,1,richard holbrooke,1,richard sarafian,1,rivalry,5,road,1,robert cox,1,robert scheer,1,robertdeniro,1,roj tv,1,roportaj,1,ruhlar,1,rupert,1,rus,3,rus istihbaratı,1,russia,10,rusya,39,rusya'da yasam,1,s300,1,s400,1,saad hariri,1,sabah,1,saddam,1,sadr,1,sah rejimi ve iran,1,sahaf,1,sahan gokbakar,2,sahte kabadayı,1,saitabat,1,saitabat waterfall,1,sakar şakir,1,saldiri,2,salgın,1,salman,1,sam amca,1,samet aybaba,1,samire makhmalbaf,3,sampiyon,1,sampiyon fenerbahce,1,sampiyonlar ligi,1,samsung,1,sanal gerçeklik,1,sanal para,1,sarem,1,sarigul,1,sarkisyan,1,sarkozy,1,sarkozy ne yapacak,1,saudi arabia,1,sava abd Irak afganistan somali,1,savas,13,savaslarin ulkesi,2,savaş,7,savaşçı kurt diplomasisi,1,savunma bütçesi,2,scarface,1,schengen visa,1,schengen vizesi,1,seal,1,secim,4,securatization,1,security,1,sehit,2,sehitler,2,sehitler olmez,1,seksenler,1,sekteryan,1,serdar akinan,1,seref zazaoglu,1,seref zazaoglu resimleri,1,serif mardin,1,sezercik,2,shangri-la dialogue,1,show tv,1,shutter island,1,shutter island filmi analiz,1,shutter island filmi yorum,1,siber güvenlik,1,siber güvenlik stratejileri,1,siber savas,1,sifir sorun,1,silah,5,simit,2,simon peres,1,sinbo,1,Sinema,39,sinema iran,3,singapur,2,sino,1,Sinop ve Şırnak,1,sipri,1,sisli belediyesi,1,siyah devrim,1,siyahlar,1,siyasal kultur,1,siyaset,8,Siyasi Tarih,4,siyasi tarih ozet,1,Slumdog Millionaire,1,smilodon,1,smith,1,soft power,1,soft power turkiye,1,soguk,1,sogutlucesme,1,soğuk savaş,3,sokak cocuklari,1,sol,1,Son Dakika,1,son donem turk sinemasi,1,sony dsc 600,1,sorun,3,sosa,1,sosyal kredi sistemi,1,sosyal medya,1,sosyal medya nedir,1,sosyoloji,1,sovyetler,1,Spor,1,Sport Turkish Car 1600,1,spykman,1,sri lanka,4,sscb,3,Stanley M. Honer,1,stauffenberg,1,stc,1,steve jobs,2,steve jobs'un konusmasi,1,strateji,9,stratejik derinlik,2,stratejik ittifak,2,stuxnet,1,su,3,subasi lokanta,1,subat,1,sudan,4,sudan savasi,1,sukiyaki,1,sukiyaki western django,1,sun tzu,1,sunni,1,super kahraman barack obama,1,super lig,1,superbowl,1,superlig,1,suriye,11,suriye meselesi,1,suriye plan,1,susamli tavuk,1,susuz yaz,1,suudi arabistan,9,sümer,1,sylvester stallone,1,şangay,1,şangay işbirliği örgütü,1,şiö,1,tablet bilgisayar,1,tablet bilgisayar alirken dikkat edilmesi gerekenler,1,tabloid,1,tabloid gazete,1,taiwan,2,takeshi miike,1,taksim,1,taliban,2,talih,1,Tam Gün Yasası ve Doktorlarımız,1,tamil,3,Tamil Kaplanları,3,tango,1,taraf,4,tarih,3,tarihin sonu,2,tarihsel,1,tatbikat,1,tayvan,7,Tayvan seçimleri,1,taze meyve suyu,1,tdh,2,tea,1,teknik direktor,1,teknoloji,2,telefon,1,televizyon,3,teror,4,teror saldirisi,1,terorism,2,terorist,1,terorizm,1,thank,1,The Blog Writing the Most Reading of the World,1,the expendables,1,the hurt locker,1,The Imaginarium of Doctor Parnassus,1,think,1,think thank,1,thomas c. hunt,1,Thomas Catheart,1,ticaret,2,ticaret savaşı,1,ticaret savaşları,3,ticari,1,ticari savaş,1,tigers,1,times,2,tinerci,1,titanlar,1,titanlarin savasi,1,tom waits,1,tony montana,1,Top 10 Mexico Blogs,1,toplanti,1,toplum,1,toplumsal,3,toplumsal fay hatti,1,Trabzon,1,traffic,1,trafik,2,tren istasyon,1,trump,18,Tsai Ing Wen,1,tsai ing-wen,1,TSK,9,tuketim,1,tunus,3,turban,1,turbulen,1,turgut ozatay,1,turist,1,turizm,1,turk,2,turk dis politikasi,1,turk futbolu,1,turk isciler,1,turk sinema,3,turk sinemasi,2,turk sinemasi basarili mi,1,turk telekom arena,1,turk televizyonlari,1,turkcell super lig,1,turkey,3,turkey blog,1,turkish,2,turkish bloggers,1,turkiye,20,turkiye arastirmalari,1,turkiye degisim hareketi,2,turkiye devleti,1,turkiye ve kuzey irak,1,turkiye votka,1,turkiye-israil iliskileri,1,turkiye'de toplum ve siyaset,1,turkiye'den vize istemeyen ulkeler,1,turkler isyan iran urmiye,1,turksinema,1,türkiye,3,tv,1,TV8,1,twitter,2,twitter ne ise yarar,1,twitter nedir,1,ucube heykel,1,uds,1,uefa,1,ukraine,3,ukrayna,6,uludag,1,ulus,2,ulus devlet,1,ulusal güvenlik,1,uluslararası iliskiler nedir,1,uluslararası siyaset,1,uluslararasi ekonomik iliskiler,1,uluslararasi iliskiler,2,uluslararasiiliskiler,1,ulvi dogan,1,uncle sam,1,universite,1,up,1,up filmi,1,urmiye,1,us,11,usa,22,uzay,1,uzun ateşkesler dönemi,1,vahsi,1,valkyrie,1,van,1,van depremi,1,van yardim,1,vanishing point,1,Vanspor...,1,varan,1,varan bus,1,varan turizm,1,varil fiyati,1,vekalet savaşları,1,video blogging,1,vietnam,1,visa,1,viyana kongres,1,vize,1,vodka,1,vostok 2018,1,votka,1,waever,1,waltz,1,wang yi,3,war,10,waterfall,1,wendt,1,western,1,why did I start to post blog,1,wikileaks,1,wikileaks depremi,1,will smith,1,wolf warrior diplomacy,1,Wordpress,1,xapo,1,xe,1,xi jinping,9,yada Dr.Bedri Ruhselman,1,yahsi bati,1,yahsi bati cem yilmaz,1,yakt,1,yapay zeka,1,yapisalci yaklasim,1,yargi,1,yas,2,yasama meclisi,1,yasli blogcu,1,yaz,1,yazi,1,yazmak,3,yazmamak,1,yemek,1,yemen,2,yemin toreni izle,1,yeni chp,3,yeni dunya duzeni,1,yeni düzen,1,yeni japonya,1,yeni nesi blogculuk,1,yeni nesil,1,yerel secimler 2009,1,yerli teknik adamlar,1,yes we can,1,yesilcam,6,yilmaz vural,1,yok,2,yolcu,2,yolsuzluk,1,young boys,2,youtube,1,yukari bak,1,yukselen guc turkiye,1,yuvarlama,1,zafer algoz,1,zam,4,zaman,9,zeytinbagi,1,zihin kontrolu,1,zindan adasi,1,zirve,3,ziyaret,1,zte,1,zulfikar tanklari,1,
ltr
item
Hüseyin Korkmaz: Fenomen Dergisi
Fenomen Dergisi
http://www.hussoloji.com/wp-content/uploads/2009/06/fenomen-dergisi.jpg
Hüseyin Korkmaz
https://www.hussoloji.com/2009/06/fenomen-dergisi.html
https://www.hussoloji.com/
https://www.hussoloji.com/
https://www.hussoloji.com/2009/06/fenomen-dergisi.html
true
9221425276943969724
UTF-8
TÜM YAZILARI YÜKLE. YAZI BULUNAMADI. HEPSİNİ GÖSTER. DEVAMINI OKU: YANITLA İPTAL SİL By ANA SAYFA SAYFALAR YAZILAR TAMAMINI GÖSTER ÖNERİLER Etiketler ARŞİV ARAMA TÜM YAZILAR ARAMAYA UYGUN BİR YAZI BULUNAMADI ANA SAYFAYA DÖN PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PZR PZT SAL ÇAR PER CUM CMT OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCK ŞBT MRT NSN MAYIS HAZ TEM AĞT EYL EKM KSM ARL ŞİMDİ 1 DAKİKA ÖNCE $$1$$ DAKİKA ÖNCE 1 SAAT ÖNCE $$1$$ SAAT ÖNCE DÜN $$1$$ GÜN ÖNCE $$1$$ HAFTA ÖNCE 5 HAFTA ÖNCE TAKİPÇİLER TAKİP ET BU YAZI ABONELERE ÖZEL STEP 1: SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIN STEP 2: SOSYAL MEDYA İKONUNA TIKLA KODLARI KOPYALA HEPSİNİ SEÇ TÜM KODLAR KOPYALANDI Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy İçindekiler